Ikkunanäyttely Kulosaaressa

Talvesta kesään, ikkuna näyttely yhteistyössä Kulosaaren Kukka Kulosaaren ostoskeskuksessa joulukuun ajan. Tiedustelut nina.liemola@gmail.com. Teokset ovat maalattu mm. kotipuutarhassa (pionit) ja, mukana on myös Brändö Seglare, Roihuvuoren kirsikkapuu puisto. Kukkapellot Kuninkaantien varrelta Pyhtäältä. Floora on kevään jumalatar, maalaus lähti syntymään kun tyttäreni Nellyn kanssa mittasimme toistemme pituuksia kankaalle jonka olin levittänyt työhuoneeni lattialle. Floora kuvastaa uutta elämää, äidinrakkautta, kasvillisuutta.

Näyttely avoinna joulukuun ajan, teostiedustelut nina.liemola@gmail.com tai 0400800286

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s