Nina Liemola

Nina Johanna Liemola (o.s. Nevalainen) opiskelee neljättä vuotta taidemaalausta Avoimessa taidekoulussa Helsingin Kalasatamassa. Lisäksi hän on täydentänyt opintojaan lyhytkursseilla sekä taidekenttään liittyvillä opinnoilla (Steinerpedagogiikan yleisopinnot, taideterapian valmiudet). Viime vuosina Liemola on pitänyt sekä yhteis- että yksityisnäyttelyitä; viimeksi mainittuja mm. Föglössä Ahvenanmaalla ja Galleria Foggassa Helsingissä. Taidettaan Liemola luonnehtii seuraavasti: “Abstrakteissa maalauksissani yhdistyvät meditaatio, värit sekä intuitiivinen kosketus pintaan jota maalaan. Pyrin taiteessani karsimaan pois materialismin, esittävyyden ja antamaan katsojalle mahdollisuuden tulkita kuvaa itsenäisesti”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s